Slovenského poslance Bláhu Rusko tak nadchlo, že se v něm rozhodl zůstat a zpět na Slovensko se už nevrátit

14 Říj 2024

Slovenský europoslanec Ľuboš Bláha dorazil do Moskvy. Plánovaná krátká návštěva ruského hlavního města se nicméně proměnila v permanentní přesídlení, když europoslanec zvolený za Ficův SMER oznámil, že ho Rusko tak nadchlo, že v něm zůstane a zpět na Slovensko se už nevrátí.

Bláha dnes odpoledne zveřejnil video, ve kterém děkuje Rusku za osvobození od nacismu. Dále poukazuje na to, že válku na Ukrajině ve skutečnosti ruským útokem na Ukrajinu začal západ, vyzývá k ukončení rusofobie a tvrdí, že je Rusko úžasná země, protože když si v obchodě chcete vzít nákupní košík, musíte do něj nejdříve hodit 5 rublů.

Ve videu toho ještě řekl mnohem víc, ale spoustě věcem jsme nerozuměli, protože člověku je špatně rozumět, když mluví s Putinovým pérem v hubě.

Bláha nicméně k večeru překvapivě zveřejnil další video, ve kterém informuje, že se z Ruska už nevrátí.

“Právě se vracím z Kremlu od prezidenta Ruské federace. Mohu Vám sdělit, že pan prezident všechny mé homoerotické návrhy přijal. Na oplátku mi nabídl ruské občanství a pracovní pozici v Kremlu, kde budu panu prezidentovi dělat lidský taburet,” informuje Bláha.

Bláha také dementoval spekulace, že po přijetí ruského občanství obratem dostal i povolávací rozkaz do ruské armády. Zároveň vyzval všechny podobně smýšlející osoby, aby ho do Ruska následovali. Přímo oslovil například Kateřinu Konečnou, Filipa Turka, či Roberta Fica, aby neváhali a jako správní čeští a slovenští vlastenci, emigrovali do Ruska.

Líbí se ti naše tvorba? Podpoř nás na HeroHero, nebo nám pošli malý příspěvek na kávu.