Výrobci chtějí začít do potravin tajně přidávat kromě chemie i fyziku

06 Led 2018

Potraviny na pultech našich obchodů jsou prolezlé chemií, to není nic nového. Avšak novou a znepokojující zprávou je informace o tom, že výrobci se chystají do potravin začít přidávat i fyziku.

Alespoň to tvrdí naše tajné zdroje, které mají přístup do zákulisí výroby potravin. Podle našeho zdroje je 100 % všech potravin plných chemie, dokonce i včetně BIO a organických potravin. Jelikož je ale lidské tělo neuvěřitelně přizpůsobivé, začalo si proti tomuto přísunu jedů budovat imunitu. Proto musí potravinářský a farmaceutický průmysl přijít s jinou metodou, jak nás udržet nemocné. Tou metodou má být právě fyzika.

„Zatím neznám přesný způsob, jak bude fyzika v potravinách fungovat. Zaslechl jsem ale něco o tom, že výrobci potravin chtějí do svých produktů přidávat miniaturní černé díry, které nás budou doslova požírat zevnitř. Vlivem toho by měl rapidně vzrůst počet případů rakoviny tlustého střeva,“ tvrdí náš zdroj.

Krom miniaturních černých děr by měl být v potravinách běžně přítomný i tzv. Zeemanův jev, což je jev, při kterém se štěpí spektra v magnetickém poli. Když se něco takového začne dít v lidském těle, tak jako následek zpravidla vzniká cukrovka. Proti tomuto se ale dá účinně bránit pomocí tzv. Zemanova paradoxu. Ten se dá definovat jako nadměrná konzumace alkoholu a cigaret, která člověka vyléčí z cukrovky.

Lidské tělo není na fyziku v potravinách vůbec zvyklé, proto se dá počítat s tím, že minimálně ze začátku raketově poroste počet nemocných. A to je přesně to, o co potravinářskému a hlavně farmaceutickému průmyslu jde. Čím víc nemocných, tím více peněz. Jak již totiž víme, farmaceutickým firmám nejde o naše zdraví, ale o naše peníze. Zdravý pacient = nechtěný pacient. Proto až onemocníte, tak nechoďte za doktory a neutrácejte stokoruny za drahé „léky“ a antibiotika. Běžte raději za svým homeopatem a utrácejte tisíce za přírodní medicínu.

Na závěr pro vás máme ještě tip, jak fyziku v jídle odhalit. Když potravinu ve vzduchu pustíte a ona spadne na zem, znamená to, že obsahuje gravitaci a tudíž i fyziku. Takové potravině se raději vyhněte.

RELATED POST
3 komentáře
  1. Tohle je ještě dobrý, problém je v tom, že do potravin postupně proniká i biologie, která zauzlovává DNA v mozku. To je ale obtížně diagnstikovatelné a následky biologie je možné spolehlivě určit, až když je pozdě. Nejznámější oběť potravinové biologie v ČR je Jaromír Soukup.

  2. To není nic nového. To se odehrávalo už i za bolševika. V jedné vojenské konzervě z roku 1957 jsem dokonce nalezl literaturu.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.