Putin ve skutečnosti není schovaný v krytu, ale bojuje v první linii na Ukrajině

31 Říj 2022

V médiích se často objevují spekulace o tom, jak se ruský prezident Vladimir Putin schovává pod zemí ve svém krytu, zatímco ruští vojáci bojují bídně vyzbrojení na Ukrajině. Skutečnost je ale naprosto odlišná a podle Kremlu bojuje ruský prezident hned v první linii.

Rusko tak odůvodňuje chabé vybavení a výcvik svých vojáků. Podle Kremlu není potřeba mít na Ukrajině vybavenou a vycvičenou armádu, když je prezident Putin ochotný jít do války. Obyčejní vojáci by se mu prý pouze pletli pod nohy.

Skutečná armáda zatím čeká schovaná hluboko na Sibiři se svojí supermoderní tollánskou výbavou, která dokáže zneškodnit jakékoliv západní zbraně. Rusko díky bojujícímu Putinovi nevidí důvod, proč by používalo například svoje hyperprostorové rakety, které jsou rychlejší než světlo. Tato moderní armáda je mezitím, co Putin likviduje ukrajinské mutanty a bojové komáry z biolaboratoří, připravena bránit rusko v případě útoku zastaralé americké armády.

„Kategoricky odmítáme, že by se Vladimir Putin schovával v bunkru na Uralu. Ano, prezident na veřejnosti není moc vidět a když ano, spekuluje se, zda jeho záběry nebyly pořízeny za zeleným plátnem, ale to je jen proto, že Vladimir Putin bojuje v první linii na Ukrajině. Ve skutečnosti všechny ukrajinské ztráty, byly způsobeny právě Putinem,“ tvrdí mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Snímek zachycující Vladimira Putina, jak na Ukrajině bojuje se zmutovanými ukrajinskými vojáky z tajných amerických biolaboratoří

Peskov dále dodává, že armáda je super věc, pokud často děláte vojenské přehlídky, nebo chcete působit dojem vojenské velmoci. Ve skutečnosti je ale armáda úplně k ničemu, když je Váš prezident nesmrtelný polobůh s nadlidskou sílou. Vladimir Putin dokáže holou rukou rozmáčknout tank a jedním fouknutím z plic odfouknout helikoptéru, tak na co by Rusko potřebovalo armádu.

Peskov dále dodal, že Vladimir Putin již několikrát navrhl svému ukrajinskému protějšku čestný souboj muž proti muži, ale ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vždy odmítl. Ve skutečnosti je pro právě Zelenskyj, kdo se schovává ve svém krytu na Uralu, odkud nahrává na internet podvodná videa natočena před zeleným plátnem a snaží se vytvořit dojem, že zůstal v Kyjevě. A západní propaganda ho v tom podporuje a snaží se realitu Zelenského promítnout do hrdinného Vladimira Putina.

Libí se ti naše práce? Pomoct nám s naší tvorbou můžeš malým příspěvkem na kávu.