Polské maso obsahuje DNA Adolfa Hitlera

30 Bře 2019

Polští velkochovatelé mají další problém. Po nedávném výskytu bakterie salmonely objevily poslední testy šokující skutečnost. DNA krav z polských chovů se někdy až z 88 % shoduje s DNA nacistického diktátora Adolfa Hitlera.

„Velice nás to překvapilo. Při studiu DNA polských krav jsem měl celou dobu pocit, že jsem podobné šroubovice už někdy viděl. Pak mi to došlo – téměř totožnou DNA měl i Adolf Hitler. Ihned jsem si to šel ověřit, a je tomu skutečně tak,“ tvrdí veterinář Agrofertu Karel Zlámal.

Odborníci nechápou, jak je něco takového možné.

„Nikdy jsme se s něčím takovým nesetkali. Naší hypotézou je, že se Hitler v minulosti pářil s krávami. Samozřejmě není možné, aby dva různé živočišné druhy spolu měli děti. Avšak pokud by někdo krávu dostatečně geneticky upravil, teoreticky by to možné bylo. Dle mého názoru měl Hitler sexuální slabost pro krávy a toužil s nimi mít děti. Pověřil tedy Josefa Mengeleho, aby určitý druh krav upravil tak, aby je mohl člověk oplodnit. Tím v podstatě nacistický diktátor spolu s Josefem Mengelem vyšlechtili nový druh krav – tzv. Frau kravičku,“ dodává námi oslovený kraví biolog Ruslan Jasemir.

Maso z polských krav dělá z lidí nacisty

To ale není vše. Konzumace masa z Hitlerových krav zřejmě ovlivňuje lidský mozek a dělá člověka povolnějšího vůči nacistické ideologii. To mohl být další důvod, proč chtěl Hitler Frau kravičky vyšlechtit.

„Vždycky jsme zasnuli nad tím, jak takový ztroskotanec mohl zfanatizovat tolik lidí. Je možné, že nacisté schválně krmili německé občany masem z Hitlerových krav, které je pak dělalo více nakloněné nacismu. Vysvětluje to i fakt, proč v České republice přibývá tolik rádoby vlastenců a neonacistů. Hitler se tak zřejmě stal vůdcem jenom díky krávám,“ dodává Jasemir.

Na závěr dodáváme, že skutečně nedoporučujeme jíst polské maso. Před nákupem masa si tedy vždy nezapomeňte ověřit, zda maso, které kupujute, pochází z lety ověřeného chovu, který je součástí holdingu Agrofert!

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..