Za zločiny Sovětského svazu může ve skutečnosti Ukrajina

14 Srp 2018

S novou teorií přišla skupinka alternativních historiků. Podle nich za všechna zvěrstva páchaná Sovětským svazem ve skutečnosti nemůže Sovětský svaz a Rusové, nýbrž Ukrajinci a agenti George Sorose, kteří SSSR infiltrovali a tajně ovládali.

„Vezměmě si například invazi vojsk Varšavské smlouvy do Československa, kterou někteří naši spoluobčané Rusku dodnes vyčítají. V čele tehdejšího Sovětského svazu stál Brežněv, o kterém je známo, že byl Ukrajinec. Není pochyb o tom, že to byl agent George Sorose, a jediným účelem invaze do Československa, bylo vrhnout na Sovětský svaz negativní světlo,“ tvrdí alternativní historik Filip Vojta.

Hlavním argumentem alternativních historiků je to, že neexistuje důkaz, že by tomu tak nebylo, proto je velká pravděpodobnost, že tomu tak je.

„Nikdo, ani ti největší a nejznalejší historici nemají důkaz, že by tomu tak nebylo. Proto předpokládám, že tomu tak je. Když tomu budeme věřit, tak to bude pravda,“ dodává Vojta.

Brežněvův úkol byl od začátku jasný – poskrvrnit dobrou pověst Sovětského svazu ve světě a zničit jej zevnitř. Proto po dlouhém období prosperity, které při své vládě nastolil Josef Stalin a jeho nástupce Nikita Chruščov, začalo jít v Sovětském svazu všechno do háje hned poté, co se 1. tajemníkem Komunistické strany Sovětského svazu stal právě Brežněv.

„Ukrajinci nejenže Sovětský svaz zničili, ale ještě napáchali ohromné škody. Zdevastovali ruskou ekonomiku na desítky let, zabili miliony lidí, zavinili hladomor na Ukrajině…“ tvrdí dále Vojta.

Je to tedy na současné ruské vládě, jak se s následky ukrajinského teroru vypořádá. Současný prezident Vladimir Putin (rodilý Rus) dělá co může, aby probral Rusko zpět k životu. Dokonce i nedávno zachránil miliony trpících Rusů na Ukrajině a Krymu, kteří zde byli utlačováni Ukrajinskými fašisty. Rusku se tak blýská na lepší časy.

1 comments

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..