4 důvody, proč nepoužívat mikrovlnnou troubu

09 Bře 2016

Mikrovlnnou troubu nalezneme skoro v každé domácnosti. Nezabraňuje tomu ani fakt, že mikrovlnné trouby jsou velmi nebezpečné a škodlivé. Tato skutečnost je však díky mikrovlnkovému lobby před veřejností skrytá. My vám v tomto krátkém článku řekneme 4 důvody, proč byste měli svoji mikrovlnku vzít a vyhodit ji z okna.

1. Mikrovlny posilují chemikálie, které se přidávají do jídla za účelem ovládání lidí

Není žádným tajemstvím, že potraviny jsou plné éček. Některá éčka jsou škodlivá a jiná zase ne. Nicméně všechna se do jídel přidávají za účelem manipulace s lidmi. Éčka obsahují chemikálie, které působí na část mozku, ve které je uložena například svobodná vůle nebo vlastní vlastní názory. Éčka tuto část mozku oslabují. Výsledkem tak je, že tyto chemikálie sníží schopnost lidí vytvářet vlastní názory a rozhodnutí.

2. Mikrovlnka vyzařuje ohromné dávky radiace

Podle nejnovějších průzkumů vyzařují mikrovlnné trouby nebezpečné dávky radiace. I nové trouby vyzařují až 400 miliampérů radiace na jeden kilowatt čtvereční. Přitom už jen desetina z této dávky je pro člověka smrtelně nebezpečná.

3. Mikrovlny mění chemické vazby v potravinách

Podle článku na serveru Alterbullshit mění mikrovlny chemické vazby v jídle, proto chutná jídlo z mikrovlnek jinak. Teoreticky je možné, že když necháte v zapnuté mikrovlnce rohlík dostatečně dlouho, stane se z něj houska.

4. Pokud přestanete používat mikrovlnou troubu a budete o tom vykládat každému na potkání, lidé vás budou vnímat jako chytrého a vzdělaného člověka

Toto je asi největší důvod, proč nepoužívat mikrovlnou troubu. Pokud ji přestanete používat a začnete všude šířit svoje nepodložené teorie, na základě kterých ji nepoužíváte, budete vypadat chytře a vzdělaně, i když třeba ani nejste. Vynikající způsob, jak si zvýšit svoje ego.

4 comments

Leave a reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..