Účastníci probíhajícího Prague Pride plánují znásilňování kolemjdoucích, krádeže dětí a ničení tradičních českých rodin

03 Srp 2021

Průvod homosexuálů Prague Pride, který aktuálně probíhá v Praze, plánuje podle našich zdrojů tajnou akci, během které naběhnou účastníci průvodu hromadně do bytů a domů heterosexuálních manželských párů, aby jim zničili rodinu.

Pokud jste členové tradiční rodiny a ještě jste tak již neučinili, doporučujeme vám na základě tvrzení našeho zdroje zamknout dveře a zabednit okna. Průvod tisíců homosexuálů totiž plánuje nejen pohoršovat kolemjdoucí, ale celou akci završit tím, že vtrhne do bytů tradičních heterosexuálních párů, aby jim zničil rodinu.

„Nevím přesně, co teplometi plánují. Slyšel jsem něco o rabování a unášení dětí z tradičních českých rodin. Dokonce i zaznělo něco o tom, že chtějí gayové zabíjet manželky, aby demonstrovali to, že tradiční česká rodina je špatná a pár žena-muž je proti přírodě,“ tvrdí náš zdroj.

Něco takového se dělo i v minulých letech, avšak v o dost menší míře. Jak tvrdí námi dotázaná obět loňského rabování, která si přála zůstat v anonymitě, pan Martin Hašek z Prahy 3.

„Bylo to strašné. Do bytu mi najednou vtrhlo několik gayů, zabili mi manželku, řekli mi, že si mám radši najít chlapa, a pak mi vzali dvou ročního synka, aby z něj taky vychovali buznu. Do smrti na to nezapomenu,“ tvrdí pan Hašek.

Pozor na zadek!

Další informace, která od našeho zdroje zazněla, je ta, že průvod homosexuálů plánuje i hromadné znásilňování kolemjdoucích.

„Každoročně si průvod Prague Pride vyžádá několik desítek znásilněných můžů. Ani letos to nebude jiné. Tím spíš, že znásilňování je plánováno i samotnými organizátory a pražský primátor Hřib už schválil vyhlášku, dle které bude znásilňování v průběhu festivalu beztrestné a legální. Stačí tak chvilka nepozornosti, a už vás bude držet hlouček gayů, který se bude dobývat k vašemu pozadí. A policie? Ta nepřijede!“ dodává náš zdroj.

K homosexuálům by se navíc měli přidat i další sexuálně odlišní jedinci. Mluví se například o zoofilech, takže pozor i na svoje psy a kočky.

Praha nakoupila několik tisíc pytlů na mrtvoly

Jelikož bude zřejmě celá akce velice brutální a bude požehnáta primátorem Hřibem (Pirát), nakoupila Praha v tajnosti několik tisíc pytlů na mrtvoly. Podobné dodávky často provádí americká vláda, když chystá nějaký masakr na vlastním obyvatelstvu. Zdá se tedy, že se na festivalu kalkuluje s velkým počtem obětí. Oficiálně jsou pytle samozřejmě pro oběti chystané třetí vlny Covidu, avšak my víme, že ve skutečnosti jsou pro oběti Prague Pride.

Pokud můžete, raději se teď Praze úplně vyhněte a odjeďte raději někam na chatu nebo k vodě. Pokud přecejen nemáte možnost Prahu opustit, zabedněte okna, zamkněte všechny dveře a doufejte, že se vám průvod vyhne.

Libí se ti naše práce? Pomoct nám s naší tvorbou můžeš malým příspěvkem na kávu.