Revoluční Jídlofree dieta: „Od doby, co nejím, už nejsem unavený a jsem naprosto zdravý,“ tvrdí její zakladatel

27 Úno 2018

31 letý Roman z Opavy už půlroku praktikuje tzv. JídloFree dietu, která spočívá v tom, že se při ní vůbec nic nejí ani nepije. Do lidského těla se tak nedostávají žádné chemické látky, ani jiné škodliviny. Leč jde o způsob života značně kontroverzní, podle Romana, který je zakladatelem tohoto životního stylu, se jedná o jediný 100% zdravý životní styl.

„Dříve jsem míval časté zdravotní problémy, a tak jsem se rozhodl, že budu jíst zdravě. Každý výživový poradce mi ale tvrdil něco jiného. Byl jsem naprosto chycen mezi výrazy jako cukrfree, fatfree, glutenfree, dairyfree, hatefree… Ze sta výživových poradců vám každý řekne něco jiného. Někdo démonizuje tuky, někdo zase cukr, někdo lepek… Tak jsem se rozhodl, že nebudu jíst nic, a teď je mi naprosto skvěle,“ tvrdí Roman Koč zakladatel hnutí Jídlofree.



„K snídani si dám nic, k obědu nic s ničím a špetkou ničeho. Zpravidla si přes den dávám aspoň dvě svačiny – nic. K večeři si pak dávám něco lehčího, třeba také nic. Nejraději mám na jídlofree jídelníčku to, jak se skvěle dají kombinovat suroviny. Nic se dá udělat na tisíce způsobů,“ pokračuje Roman.

Ptáte se jak Roman vlastně může přežívat, když nejí ani nepije? Odpověď je jednoduchá!

„Je to všechno výmysl farmaceutických firem a potravinářského průmyslu. Člověk ve skutečnosti nepotřebuje jíst ani pít. Lidské tělo dokáže přijímat potřebné živiny ze Slunce a přírody. Já například chodím každý den do parku, kde objímám stromy. Stromy jsou takové přírodní vysírače energie. Pravidelné objímání stromů vám dám mnohem více energie než obyčejné jídlo. V dobách, kdy jsem přijímal energii ze stravy, jsem byl věčně nemocný, hladový a bez energie. Teď nemám hlad, nejsem vůbec nemocný a energie mám tolik, že mi stačí jen 4 hodiny spánku denně. Je to všechno komplot a konspirace farmaceutického a potravinářského průmyslu. Lidské tělo není stavěno na příjem klasické potravy. Kvůli jídlu jsou lidé nemocní, na čemž profituje farmaceutický průmysl a zločinečtí doktoři. Jídlo zároveň působí na člověka jako droga, a proto má člověk, který přežívá na klasické stravě pořád hlad – lépe řečeno absťák. Na tom zase profitují potravinářské firmy. Jídlo a obzvlášť cukr navíc stimulují stejné části mozku, jako tvrdé drogy – například kokain nebo heroin… Nebo sex, hudba, dokonce i taková obyčejná radost z dobré zprávy stimuluje stejnou část mozku. Všechny tyhle věci jsou strašné drogy,“ vysvětluje Roman naší redakci.

Odborníci však s Romanovým nadšením z jídlofree diety rozhodně nesouhlasí.

„Ze všech životních stylů má jídlofree vůbec nejvyšší mortalitu. Až 30 % lidí, kteří se stravují dle tzv. jídlofree jídelníčků do dvou týdnů zemře. Dalších téměř 70 % lidí to nevydrží a začne zase normálně jíst. Jen nepatrné procento lidí dokáže přežít déle než měsíc,“ tvrdí naší redakci MUDr. Zdeněk Procházka z Fakultní nemocnice v Blšanech. Ovšem už podle jeho titulu před jménem je jasné za koho kope, proto mu nevěříme, vrahovi.



Faktem tedy zůstává, že jídlofree je velice zajímavá a revoluční forma stravování. Pokud vás zaujala, určitě si zakupte Romanovu chystanou kuchařku, ve které na vás čeká téměř stovka receptu, jak chutně a zdravě vařit z ničeho. Nezapomeňte také zajít na jednu z Romanových přednášek, či si u něj přímo objednat poradenství a jídelníček na mírů. Roman si za hodinové sezení účtuje pouze 2000 Kč, protože jemu na rozdíl od farmaceutických a potravinářských zločinců nejde o peníze.

RELATED POST

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.